Haberler

İstanbul Boğazı'ndan geçen dev konteyner gemisine yunuslar eşlik etti

Güncelleme:

İstanbul Boğazı'ndan geçen bir konteyner gemisi, yunuslar tarafından eşlik edildi. Havadan çekilen görüntülerde yunuslar geminin burun kısmından yarışırcasına ilerliyor.

İstanbul Boğazı'ndan geçen dev konteyner gemisine adeta yarışırcasına eşlik eden yunuslar havadan çekilen görüntüler ile eşsiz manzaralar oluşturdu. Gemide bazı çalışanlar yunusların sevimli eşliğini fark edip geminin burun kısmından o anları izledi.

Marmara Denizi'nde popülasyonları artması ile bilinen yunus balıkları en çok İstanbul ve Çanakkale Boğazlarında gemi geçişlerine eşlik ederken kameralara takılıyor. Marmara Denizi'nden Karadeniz'e doğru yola çıkan dev konteyner gemisine eşlik eden yunus sürüsü Sarayburnu açıklarında havadan görüntülendi. Geminin burun kısmından zıplayarak onunla yarışıyormuş gibi giden yunuslar izleyenlerin içini ısıttı. Yaklaşık 15 dakika boyunca eşlik ettikleri gemi yakınından ayrılarak gözden kayboldular. Gemide bazı çalışanlar ise yunusların sevimli eşliğini fark edip geminin burun kısmından o anları izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Boğazı İstanbul Çevre Doğa İstanbul Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title