Haberler

Isparta'da Kirazlıdere Cam Seyir Terası Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Güncelleme:

Isparta Belediyesi tarafından açılan Kirazlıdere Cam Seyir Terası, 2023 yılının son gününde de yoğun ilgi görüyor. Cam seyir terası, Isparta'nın ve bölgenin cazibe merkezi haline gelmiştir.

Isparta Belediyesi tarafından açılan Kirazlıdere Cam Seyir Terası ziyaretçi akınına uğruyor. Isparta'nın ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen seyir terası, 2023 yılının son gününde de yoğun ilgi gördü.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in projeleri arasında yer alan Kirazlıdere'ye 2,5 metre genişliğinde ve 35 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, 16 metre çapındaki 300 metrekarelik cam alanıyla yerden 25 metre yükseklikte Türkiye'nin en büyük seyir teraslarından biri olarak inşa edilen cam seyir terası, 28 Ekim 2023 tarihinde hizmete girmişti. Cam seyir terası hizmete girdiği günden bu yana Isparta ve şehir dışından gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, seyir terasında Isparta'yı farklı açıdan izleme fırsatı bulurken, bol bol fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştiriyorlar. Her gün gün batımına kadar ziyaret edilebilen Kirazlıdere Cam Seyir Terası, akşamları ışık şovlarıyla şehre ayrı bir renk katıyor.

Isparta 2023 yılını uğurlarken yılın son gününde de vatandaşların tercihi Kirazlıdere Cam Seyir Terası oldu. Yeni yıl öncesinde vatandaşlar şehrin panoramik güzelliklerini seyir terasından izlediler. Yılın son saatlerinde Kirazlıdere Cam Seyir Terası adeta bir buluşma noktasına dönüşürken, vatandaşlar yeni yılın gelişini cam seyir terasın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde karşıladı. Aynı anda belli bir ziyaretçi sayısının alındığı cam seyir terasına girmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Şehir dışından gelenler de cam seyir terası sayesinde Isparta'yı farklı bir açıdan izleme fırsatı buldu.

Adıyaman'dan geldiğini belirten bir vatandaş, "Burası çok güzel olmuş. Çocuklarımız burada yüksek lisans yapıyorlar. Onları ziyaret etmek için geldik, burayı da gezmek istedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir hizmet olmuş" dedi.

Burdur'dan sadece cam seyir terasını görmek için Isparta'ya geldiklerini dile getiren bir aile de, "Burdur'dan sırf burayı gezmeye geldik. Çok güzel olmuş. Isparta Belediye Başkanımızı zaten takip ediyoruz. Çok güzel bir cam teras yapmış. Çocuklar da yanımıza gelince onları da getireceğiz" dedi.

Yine Burdur'dan gelen bazı vatandaşlar, cam seyir terasını çok beğendiklerini ifade ederek, "Keşke Burdur'a da böyle bir hizmet yapılsa. Belediyemiz sağ olsun çok güzel yere yapmış" dediler. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Isparta Belediyesi Isparta Yerel yönetim Yerel Yaşam Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title