Haberler

İşaret Diliyle Tiyatro

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi, Konya’da ilk olan işaret diliyle tiyatro organizasyonu gerçekleştirdi.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi, Konya'da ilk olan işaret diliyle tiyatro organizasyonu gerçekleştirdi.

Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen tiyatroyu Konevi İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri izledi. Farklı projeleri ve organizasyonlarıyla dikkat çeken Meram Gençlik Meclisi, Konya'da bir ilk olan işaret diliyle tiyatro organizasyonu gerçekleştirdi. Alavardı Mahallesi Uluslararası Gençlik Akademisi'nde düzenlenen ve Ankara'dan gelen profesyonel tiyatrocuların sahne aldığı tiyatroya Konevi İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mustafa Bahar, öğretmen ve işitme engelli öğrenciler ile Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu ve Gençlik Meclisi Üyeleri katıldı.

Tiyatrodan önce konuşma yapan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, "Gençlik Meclisi olarak sizlerle daha fazla vakit geçirmek istiyoruz. Bu projemiz bir ilk olacak ve bu fırsatı bizlere verdiği için okul müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Konevi İşitme Engellileri İlkokulu öğrencileri Ankara'dan gelen profesyonel sanatçıların sahnelediği işaret diliyle tiyatroyu büyük bir ilgiyle izlediler. Tiyatrocular, interaktif bir şekilde öğrencileri de tiyatronun içine dahil ettiler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yolcu Konya Meram Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title