Haberler

İllerarası Binicilik Engel Atlama Yarışması Adana'da Başladı

Güncelleme:

Türkiye Binicilik Federasyonu faaliyet programında yer alan İllerarası Binicilik Engel Atlama Yarışması Adana'da başladı.

Türkiye Binicilik Federasyonu faaliyet programında yer alan ""İllerarası Binicilik Engel Atlama Yarışması" Adana'da başladı.

Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan yarışmaya Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Eskişehir'den toplam 67 binici katılıyor.

İlk gün yapılan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası Koşusunu Clooney isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden deneyimli binici Sencer Horasan kazandı. Biniciye ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi verdi. Yarışta Aspen isimli atıyla ikinci olan Adana Atlıspor Kulübü'nden Viktor Evtimov ile Luzıfer isimli atıyla üçüncü olan Gaziantep Atlıspor Kulübü'nden Cem Vardar, Castor Ask isimli atıyla dördüncü olan İstanbul Sipahiocağı Spor Kulübü'nden Selim Yıldız ve Lasor isimli atıyla beşinci olan Adana Atlıspor Kulübü'nden Viktor Evtimov'un atlarına kurdelesini Fazlı Bayram Hadi ile Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Boyraz taktılar.

Aynı gün son gece yarışında koşulan Spor Genel Müdürlüğü Kupası'nı AB 19 Yeter isimli atıyla İstanbul Atlıspor Kulübü'nden Sencer Can kazındı. Aynı yarışta Camparı 1 isimli atıyla ikinciliği İstanbul bölgesinden ferdi yarışan Uğur Yılmaz, üçüncülüğü Admiral isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden Sencer Horasan, dördüncülüğü Wervelwınd 4 isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden Talya Afyoneri, beşinciliği ise Paula isimli atıyla Samandıra Atlıspor Kulübü'nden Sencer Horasan elde etti.

Kupayı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan adına Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır verdi. Diğer dereceye giren binicilerin atlarına kurdelelerini ise İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi taktı.

Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Levent Özgüney, Akdeniz Oyunları için tamamen yenilenen Adana Atlıspor Kulübü'nün Türkiye'de bir numara olduğunu bu gibi çağdaş tesislerin sayısının artması gerektiğini, Adana'ya daha önemli müsabakalar vereceklerini belirterek, organizasyon konusunda büyük desteğini gördüğü İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören ile yönetim kurulu üyelerine diğer hizmeti geçenlere teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Samandıra Türkiye Yerel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title