Haberler

İlkokuldan Okuma Etkinliği

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Hatice Bahaettin Şener İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda Okuma Bayramı etkinliği gerçekleştirdi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Hatice Bahaettin Şener İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda Okuma Bayramı etkinliği gerçekleştirdi.

Programda ilk olarak konuşma yapan Okul Müdürü Gökhan İslam, "Öğrencilerimizin bir yıl boyunca okumaya geçme süreçlerinde göstermiş oldukları üstün gayreti yapmış oldukları bu etkinlikle taçlandırdılar. Gerçekten başarılı bir eğitim sezonu geçirdik. Okulumuzdaki öğretmenlerimizin emeği bu anlamda çok büyüktür. Öğrencilerimizin gayreti ve başarısı bunu gösteriyor" dedi.

Program öğrencilerin şiir okuma, skeç, halk oyunları, ront ve tiyatro gösterileri ile devam etti. Programın sonunda öğrencilere protokol ve öğretmenleri tarafından okuma belgeleri takdim edildi.

Etkinliğe ayrıca Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title