Haberler

Iğdır'da Protokolden Arife Günü Bayramlaşma

Iğdır’da Ramazan bayramında çeşitli kurumların bayramı rahat bir şekilde kutlamaları amacıyla Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve beraberindekiler çeşitli kuruluşları ziyaret ederek arefe günü bayramlaştı.

Iğdır'da Ramazan bayramında çeşitli kurumların bayramı rahat bir şekilde kutlamaları amacıyla Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve beraberindekiler çeşitli kuruluşları ziyaret ederek arefe günü bayramlaştı.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Milletvekili Nurettin Aras, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Ekrem Küçükberber, İl Jandarma Komutanı Mustafa Ulus, Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve bazı daire amirlerinin katıldığı bayram kutlaması ilk olarak, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, 1974 Kıbrıs Barış Harekarı Dayanışma Derneği, İl Jandarma Komutanlığı, 5.Hudut Alayı Komutanlığı, Iğdır Devlet Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek bayramlaştılar. 5. Hudut Alayı Komutanlığında yaptığı konuşmada Vali Alpman, "Bayramınızı bugünden kutluyorum ve huzurlu mutlu bir bayram diliyorum. Allah Türk devletini, milletini bayrağını sonsuza kadar yaşatsın. İç ve dış düşmanlardan korusun. Ailelerinize en derin sevgilerimi gönderiyorum. Gurbettesiniz ama yalnız değilsiniz. Bu vatan sizlere çok şey borçludur. Sizler hudut bekçilerisiniz. Önemli olan birlik ve beraberlik kardeşliktir. Vatan hepimizin vatanıdır. Bu vatanı kaçakçıya, dış düşmanlara, teröriste karşı el birliği ile koruyacak mutlu yaşayacağız. En büyük duygu kardeşlik birlik beraberlik duygusudur ve bu duyguyu yaşayalım yaşatalım. Polislerimiz, askerimiz fedakarca çalışarak ülkenin huzuru için mücadele ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize yakınlarına baş sağlığı dilerim" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Aras Turgay Alpman Iğdır Ulus Yerel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

title