Haberler

Bakan Soylu'dan "Valileri uyarıyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt: Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba

Güncelleme:

Bakan Soylu, son zamanlarda festival ve konserlerin iptal edilmesi hakkında valileri uyararak "Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" diyen Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Festival adı altında gayrikanuni olarak hiçbir organizasyona devletin izin vermeyeceğini ifade eden Soylu, "Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba" dedi.

Muğla Valiliği tarafından Milyon Fest'in iptal edilmesi sonrası sosyal medyada son aylarda Türkiye'de iptal edilen konser ve festivaller gündem oldu. Türkiye'de son 4 ayda 14 konser ve festival çeşitli nedenlerle iptal edildi.

KILIÇDAROĞLU: VALİLERİ UYARIYORUM

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki

SOYLU: VALİLERİ İMAMOĞLU İLE KARIŞTIRDIN GALİBA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına ilişkin, "SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş, Çok korkmuşlar (!) Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki

SON 4 AYDA İPTAL EDİLEN 14. ORGANİZASYON

Türkiye'de son 4 ayda; Eskişehir Anadolu Fest, Niyazi Koyunca Pendik Konseri, Zonguldak Kozlu Mizik Festivali, Munzur Küktür ve Doğa Festivali, Kazdağı Ekoloji Festivali, Gökçeada Meryem Ana Panayırı, ODTÜ Bahar Şenliği, Muş Metin-Kemal Kahraman Konseri, Aynur Doğan Bursa ve Kocaeli Konserleri, Başkent Kültür Yolu Festibali Miae Konseri, Başkent Kültür Yolu Festivali Ara Malikian Konseri, Apolas Lermi Denizli ve Bostancı Konserleri ve son olarak Milyon Fest Fethiye çeşitli nedenler gösterilerek iptal edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500

Yorumlar (11)

necmettin durmaz:

kılıcdaroğlu herhalde kendini bir şey mi sanıyor ben takmıyorum da

21
34
yanıtYanıtla
Cemil SAHANOGLU:

necmettin seni takan kim acaba o adamı takan o kadar çok sayıda kişi varki ama seni 1 kişi bile takmıyor :) :) :)

yanıt19
yanıt7
Erkan Can :

Komple müziği yasaklayın olsun bitsin,yaz saati uygulamasıyla halk güneş görmeden yaşıyor,festivaller yasak,fakirlik diz boyu. sayenizde dünyanın en mutsuz toplumlarından biri olduk,birbirini kesmek serbest ama saçma sapan bir sürü yasak var

27
16
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

yasaklananlara karşıysan, aptal bir kadın gece saat 12 de garsonun başındanşampanya döksün, festival adı altında kim kimi tutarsa götürsün, alkolun dibine vurulsun bunu mu istiyorsun? hem ben mutluyum. bu yasakları destekliyorum

yanıt5
yanıt11
Ali KARA :

Valileri uyarıyor, bürokratları tehdit ediyor, ona buna blöf yapıyor. yaww hayırdır Kılıçdaroğlu sen nasıl demokratik bir kişisin ki bu kadar tehdit dili kullanıyorsun, o da şimdidennn, daha orta da hol yok yumurta yokken. mazallah bir de olsa..

20
19
yanıtYanıtla
HALİS ER:

chp hiç konuşmasın, festival adı altında terör örgütü propagandası yapılıyor.

10
14
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Türkiyeyi sapıklıklarıyla pisleten her türlü organizasyon yasaklanmalı. valilerden Allah razı olsun. İşte Devletin valisi böyle olur.

11
13
yanıtYanıtla
Cemil SAHANOGLU:

sorarım şimdi sizlere manisa celalbayar üniversitesinde mhp gençlik kolları okulu esir almış öğrencileri sizi konsere götürüyoruz diyerek ankaraya getiryorlar 2 tane siyasi sanatçı mustafa yıldıdoğan gibi sonrası mhp mitingi buna neden ses çıkmıyo o da bi festivaldi

16
5
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Konserde suç işleniyorsa o konser yasaklanır suçlular tutuklanır hak ettiklere yere gönderilir.

10
7
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

6 lı masa iktidara gelir gelmez yasama yürütme ve yargıdaki tüm bürokratları bir gecede değiştirecek hazırlığı yapmalı

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title