Haberler

Huzurevi İçin Arsasını Bağışladı

Gümüşhaneli işadamı Cengiz Çiftçioğlu, kentte Huzurevi yapılması için babasına ait 5 bin 500 metrekare arsayı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağışladı.

Gümüşhaneli işadamı Cengiz Çiftçioğlu, kentte Huzurevi yapılması için babasına ait 5 bin 500 metrekare arsayı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağışladı.

Çamlıca Mahallesi Topal mevkiinde babası Yusuf Çiftçioğlu'na ait arsayı bağışlayan Çiftçioğlu için Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'nın makamında tören düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İş adamı Cengiz Çiftçioğlu, Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Murat Akbulut katıldı.

İmza töreninde konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, hayırsever iş adamının yaptığı arsa bağışı ile Gümüşhane'de eksikliği duyulan Huzurevinin inşaatının en kısa zamanda başlayacağını belirterek, "Devletimiz, sosyal devlet olmanın gereklerinden birisi olan bu sorumluluğu yerine getirirken, devlet millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birisini gerçekleştirmektedir.

Ülkesine, memleketine hizmet edenleri bu milletin asla unutmayacağını ve her zaman minnetle anacağını belirtmek istiyorum. Cengiz Ciftçioğluna bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise yaşlıların kültürel mirasın ve ortak geçmişin canlı tanıkları olarak burada hizmet alacaklarını belirterek, Çiftçioğlu ailesine bu bağışlarından dolayı teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canlı Yusuf Mayda Gümüşhane Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title