Haberler

Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret Ettiler

Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisinden oluşan heyet 27 Mayıs Pazartesi günü saat Ankara'da TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettikten sonra dönüşte Polatlı Ticaret Borsası'nı uğrayarak Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu'yu ile görüştü.

Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisinden oluşan heyet 27 Mayıs Pazartesi günü saat Ankara'da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ettikten sonra dönüşte Polatlı Ticaret Borsası'nı uğrayarak Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu'yu ile görüştü. Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Meclis Başkanı Ahmet Gür, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Saka, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gür, Meclis Üyeleri Birol Kocaman, Hüseyin Aksoy, İbrahim Yılmaz, Onur Taşkan ve Genel Sekreter Mehmet Karamolla'dan oluşan UZTB heyetine Polatlı Ticaret Borsası hizmet binasını gezdiren Toplu heyetimize borsalarının işleyişi, analiz yöntemleri ve satış sistemi hakkında da bilgiler verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Meclis Üyelerimiz Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu'ya yeni görevinde başarılar dileyerek İlçemizin sembolü olan Köprümüzün resmini hediye etti.

(MA - MC)

29.05.2013 18: 29: 27

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uzunköprü Polatlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title