Haberler

Hilvan'a Bir Kardeşlik Parkı Daha Yapılıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olduğunu açıklayan İstanbul Beykoz Belediyesi, ilçeye kardeşlik parkı yapıyor.

İstanbul Bağcılar Belediyesi'nden sonra bu kez İstanbul Beykoz Belediyesi de Hilvan Belediyesi ile 'kardeş belediye' olduğunu açıkladı ve ilçede park yapımı için karar aldı.

Bir süre önce belediye meclis üyeleri ile Hilvan'ın Bağlar Mahallesi'nde bin 673 metrekare alan üzerinde kardeşlik parkı kurulması kararını alan Beykoz Belediyesi inşaat çalışmalarına başladı.
Başlatılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık "2009 yılından bu yana Hilvan'a yapılan hizmetlerin dışında, sosyal belediyecilik alanında da Hilvan'ın adını duyurmaya çalıştık. Bu kapsamda 2011 yılında Bursa Yıldırım, 2012 yılında İstanbul Bağcılar ve ardından da İstanbul Beykoz Belediyesi ile kardeş belediye olduk. Teknik olarak bilgi alışverişinin yanı sıra topluma hizmet amaçlı projeleri de paylaşmakla beraber sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve iki toplumun birbirini tanıyıp kaynaşması bakımından önemli olan bir adımı daha atmış oluyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Bağcılar Belediyesi Hilvan Belediyesi İstanbul Beykoz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title