Haberler

Her sabah dağıtılan çorbalar Sincanlıların içini ısıtıyor

Güncelleme:

Ankara Sincan Belediyesi tarafından vatandaşların güne sağlıklı başlaması için hayata geçirilen sıcak çorba dağıtımı hafta içi her sabah 8 farklı noktadan devam ediyor.

Ankara Sincan Belediyesi tarafından vatandaşların güne sağlıklı başlaması için hayata geçirilen sıcak çorba dağıtımı hafta içi her sabah 8 farklı noktadan devam ediyor. İşe, okula giden vatandaşlar, hastane önünde bekleyen hasta yakınları ve Millet Kıraathanelerinde yapılan ücretsiz çorba dağıtımı Sincanlıların içini ısıtıyor.

Sabahın erken saatlerinde işe ya da okula gitmek için yollara düşen Sincanlı vatandaşlar, Sincan Belediyesi'nin ücretsiz dağıttığı çorbalarla güne daha zinde başlıyor. Hafta içi her sabah 8 farklı noktadan 2500 adet çorba dağıtımı yapan Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerindeki öğrencileri de unutmuyor.

Sincan Belediyesi aşevinde pişirilen çorbalar, son derece hijyenik koşullardan vatandaşa ulaştırılıyor. Tek kullanımlık bardaklarda vatandaşa ücretsiz bir şekilde ekmeğiyle birlikte ikram edilen çorbaların lezzeti de vatandaştan tam not alıyor.

Sincan Tren Garı ve Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası önündeki otobüs durağında yapılan çorba ikramlarının yanında Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi'nin Fatih ve 12. Cadde Poliklinikleri önünde de hastalar ve hasta yakınları için hafta içi her sabah 07.00 ile 08.30 saatleri arasında çorba ikramları gerçekleşiyor.

Millet Kıraathanelerine büyük önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın talimatıyla kıraathanelerde de çorba dağıtımı yapılıyor. Sincan Merkez Millet Kıraathanesi, Fatih Millet Kıraathanesi, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi ve Yenikent Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi olmak üzere 4 farklı Millet Kıraathanesinde özellikle ders çalışan öğrencilerin yüzü sıcak çorba ikramıyla gülüyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sincan Belediyesi Ankara Sincan Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title