Haberler

Harran'da 700 Öğrenci Giydirildi

Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Harran Ortaokulu'nda 700 öğrenci tepeden tırnağa giydirildi.
Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın girişimleriyle Harran'da eğitim gören ve maddi...

Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Harran Ortaokulu'nda 700 öğrenci tepeden tırnağa giydirildi.

Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın girişimleriyle Harran'da eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere özel bir giyim mağazasız tarafından kıyafet yardımı yapıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şerif Özer, "Okullarımızda tespit edilen ihtiyaç sahibi fakir öğrencilere vakfımız aracılığıyla kıyafet talebinde bulundu. Özel firmamız tarafından bu isteğimizi olumlu karşılanarak, ihtiyaç sahiplerine gerekli kıyafetleri gönderdi. Başka okullarımızın da talepleri halinde tekrar talepte bulunacağız" dedi.

Okul Müdürü Celal Şen ise şunları söyledi:

"Öncelikle bu yardımlardan dolayı bize destek çıkan Başta Harran İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet Selami Yazıcı olmak üzere Vakıf Müdürümüz Şerif Özer ve katkıda bulunan mağaza yetkililerine teşekkür ediyoruz."

Kıyafet dağıtım törenine; Harran Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Y.Alper Öztürk, Vakfı Müdürü Şerif Özer, Okul İdaresi, öğretmenler ve veliler katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title