Haberler

Hamile eşten şehide gözü yaşlı son bakış

Güncelleme:

Hamile eşten şehide gözü yaşlı son bakış Bölücü terör örgütü PKK'nın sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK'nın sızma girişimi sırasında...

Hamile eşten şehide gözü yaşlı son bakış

Bölücü terör örgütü PKK'nın sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi

ADANA - Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK'nın sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış, memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Hamile eşinin şehide son kez ağlayarak bakması yürekleri yaktı.

Isparta'da görevli Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış, geçici görevle Kuzey Irak'a gitti. Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK'lı terörist grubun sızma girişiminde bulunması üzerine çıkan çatışmada Nejdet Çalış, şehit düştü. Çalış, bugün öğleden sonra toprağa verilmek üzere memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Kelemiti Mahallesi'ne getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı silah arkadaşlarının omuzunda İlbeyli Camii'ne getirildi. Burada ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası şehidin 3 ay önce evlendiği ve 1 aylık hamile olan eşi Pınar Çalış, şehidin naaşına son bir kez bakarak gözyaşlarına boğuldu. Şehit eşinin bu hali görenlerin yüreğini yaktı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, komutanlar, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Astsubay Üstçavuş Ceyhan Adana Irak PKK Güvenlik Terör Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
title