Haberler

Koronavirüsü atlatıp ekranlara dönen Hakan Ural, gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Koronavirüse yakalanıp tedavisinin ardından iyileşen Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına geri döndü. Yaşadığı zorlu süreci anlatırken gözyaşlarını tutamayan Ural, "Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" dedi.

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, koronavirüs tedavisinin ardından hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği "Neler Oluyor Hayatta"ya döndü.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sunucu Ural, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Ural, eşi ve kızının ardından korona virüse yakalandığını aktardı. "Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" diyen Ural bu süreçte yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Sevenlerinden gelen mesajı dinlerken de stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

"İLK 5 TESTİM NEGATİF ÇIKTI"

İlk 5 testinin negatif çıktığını bildiren Ural, sonradan rahatsızlandığını belirterek, "Kovid'in belirtileri devam ediyordu. Fakat ben kendimde son anda bir anormallik hissettim. Nefesimde daralma hissettim. Sitokin fırtınasına yakalandım ve vücudumda çok yüksek oranda enfeksiyon çıktı" dedi. 4 gün çok ağrısı olduğunu aktaran sunucu Ural, sürekli yüksek ateşi olduğunu, hastanede 6 gün kaldığını belirtti.

AŞI UYARISI

"İyi ki çift aşılıyım" diyen sunucu Ural, "Mutlaka aşı yaptırın" diyerek herkesi uyardı.

SİTOKİN FIRTINASI NEDİR?

Hipersitokinemi olarak da adlandırılabilen "sitokin fırtınası" teriminin ilk belgelenmiş kullanımı, graft-versus-host hastalığını tartışan 1993 tarihli bir makalede ortaya çıkar. Bununla birlikte, 2000 yılından bu yana, çeşitli bulaşıcı hastalıklarda sitokin fırtınalarına atıfta bulunulmaktadır, bu nedenle bu terim en yaygın olarak bağışıklık sistemi tarafından kontrol edilemeyen bir inflamatuar yanıtı tanımlamak için kullanılır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Koronavirüs Hakan Ural Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500

Yorumlar (3)

sivri :

demek ki hasta falan değilmiş başka oyunlar döndü demekki virüsü de bu oyun içinde kullandılar yazık insanlar reyting için neler yapıyor

4
5
yanıtYanıtla
OKUR:

hala kininin esiriyle yorum yapanlar var,,inşallah sizler veya yakınlarınız aynı duruma düşmezsiniz

2
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ne kını lan,ne canlar gıdıyor hergun,kımlerın canı yanıyor bu kadar gundem oluyormu.adam zaten pozıtıf.reklam degılde nedır.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title