Haberler

Hafriyat ve İnşaat Atıklarına Çözüm Aranıyor

Bartın’da hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının depolanacağı alanların belirlenmesi çalışmalarının değerlendirilmesi ve yönetilmesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Bartın'da hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının depolanacağı alanların belirlenmesi çalışmalarının değerlendirilmesi ve yönetilmesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Bartın Valisi Vali Nusret Dirim başkanlığında yapılan toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığından Astsubay Üstçavuş Lütfü Başgönül, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Kurucaşile Belediye Başkanı Zihni Sayın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, İl Defterdarı Osman ŞENER, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık, DSi 233. Şube Müdür Ebru Akar, Karayolları 156. Şube Müdürü Yunus Emre Öcal katıldı.

Toplantı Vali Dirim'in açılış konuşması ile başladı. Ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan tarafından hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atıkları döküm sahalarının belirlenmesi amacıyla mevzuat doğrultusunda yapılması gerekenler, Bartın'ın mevcut durumu, Belediyeler tarafından bildirilen yer seçenekleri ve bu yerler ile ilgili mevzuat doğrultusundaki önerileri içeren bir sunum gerçekleştirilerek, katılımcılar hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atıklarının yönetimi konusunda bilgilendirildi.

Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Cemal Akın Ali Özcan Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title