Haberler

Serinhisar lige iyi başlamak istiyor

Güncelleme:

- Serinhisar lige iyi başlamak istiyor Serinhisarspor Teknik Sorumlusu Vural Yiğit: "Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz" Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3.

- Serinhisar lige iyi başlamak istiyor

Serinhisarspor Teknik Sorumlusu Vural Yiğit :

"Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz"

DENİZLİ - Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup'ta mücadele edecek olan Serinhisarspor, ligin ilk maçında karşılaşacağı Kepez Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Lige hazırlık süreci ve ligin ilk haftasında 31 Ekim saat 14.00'de Serinhisar Stadı'nda oynanacak Kepez Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Serinhisarspor Teknik Sorumlusu Vural Yiğit, lige en iyi şekilde hazırlandıklarına dikkat çekerek; "Şu ana kadar gerek antrenman performansları olarak hem de hazırlık maçları olarak bir şekilde belirli bir evreye geldik. Az öncede de transfer evraklarımızı gerçekleştirdik. Son dakika transferlerimiz de var. Onlarda gerçekleştiğinde iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Genç bir takımız ama koşan mücadele eden bir takım olduk. Şahsen benim içime sinen bir takım oldu. Düşeriz çıkarız, ortalarda bitiririz hedefe oynayabiliriz" dedi.

"İyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz"

Kepez Belediyespor'un maçını takip ettiğini kaydeden Yiğit, "Korkuteli ile oynadılar. İki takımda rakibimiz. İkisi de iyi takım kurmuşlar. Planlarımız hazır. İzlemimizi yaptık. İnşallah oyuncularımız Pazar günü taktik anlayışımıza bizim düşüncelerimize, bizim analizlerimize uygun işler yaparlarsa Serinhisar'da galip geleceğimize inanıyorum. Galibiyet olmasa bile en kötü ihtimalle puan ile ayrılacağımıza inanıyorum. Çünkü ilk maçlar hep sıkıntılı geçer. Yenilmeyeceğimize inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kırmızı beyazlı takımın takım kaptanı Ziya Noyin ise, yaklaşık iki yıla yakın bir süreyle amatör futbolun oynanmadığını belirterek; "Uzun bir aradan sonra liglerin başlaması sevindirici. Ligin ilk maçında Kepez Belediyespor ile oynayacağız. İyi bir hazırlık süreci geçirdik ve halen hazırlanıyoruz. Geç toparlanmamıza rağmen Uyum sürecini iyi geçirdik. Pazar günü kendi sahamızda Kepez Belediyespor ile karşılaşacağız. Takım olarak hazırız. Artık lige iyi başlayıp. Devamını getirmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak sonra da olabildiğince ligi üst sırada tamamlamak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyespor Vural Yiğit Serinhisar Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title