Haberler

Şahinbey'de yetim ailelerinin yüzünü güldüren proje

Güncelleme:

- Şahinbey'de yetim ailelerinin yüzünü güldüren proje Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ile birlikte 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutları gezdi.

- Şahinbey'de yetim ailelerinin yüzünü güldüren proje

GAZİANTEP - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ile birlikte 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutları gezdi.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey Belediyesi ve Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İşbirliği 100 ihtiyaç sahibi yetim aileye verilecek olan konutların örnek dairesini gezen Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu örnek daireyi inceledikten sonra vatandaşlarla sohbet ettiler.

Örnek dönüşüm projelerden biri

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapılan sosyal konutların diğer konutlardan hiçbir farkı olmadığını belirterek "100 yetim aile ve ihtiyaç sahibi ailelerin oturacağı sosyal konutların örnek dairesini inceledik. Yapılan konutların diğer konutlardan hiçbir eksiği yok. Güvenliği üst seviyede ve ulaşımı çok kolay. Şehrin örnek dönüşüm projelerinden bir tanesi. İnşallah bunların sayıları her geçen gün daha da artar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Tahir Şahin Gaziantep Şahinbey Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title