Haberler

Kars'ta santral çalışanları bozuk yolu yapıyor

Güncelleme:

Kars'ta özerlikle hafta sonları yüzlerce vatandaşın mesire alanı olarak kullandığı Kent Ormanı'nın 5 kilometrelik bozuk yolunu HES santralı çalışanları yapıyor.

Kars'ta özerlikle hafta sonları yüzlerce vatandaşın mesire alanı olarak kullandığı Kent Ormanı'nın 5 kilometrelik bozuk yolunu HES santralı çalışanları yapıyor.

Dereiçi Mevkiinde bulunan Hidroelektrik Santrali'nde çalışan personel, her gün kullandıkları ve çukurlarla dolu olan Dereiçi Mevkii yolunun çukurlarını taş ve toprakla doldurarak yapmaya çalışıyor.

Kars'ta uzun zamandan beri bozuk olan yolları kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştıklarını ifade eden santral çalışanları, "Bizler her gün bu yolu kullanıyoruz. Yolda çukurlar var. Özellikle yağmurlu havalarda çukurlara su dolduğu için fark edemeyerek çukura düşüyoruz. Biz de arkadaşlarla yolda buluna çukurları doldurmaya karar verdik" dediler.

Çukurları taş ile doldurup üzerine toprak koyuyorlar"

Dereiçi mevkiinde yollarının çukurlarını taşla dolduran santral çalışanları, taşlarının üzerine de toprak koyarak yolu yapmaya çalışıyorlar. Hafta sonları vatandaşların da mesire yeri olarak kullandığı bölgede belediye ait kesimhane de bulunuyor.

HES santralı çalışanları Dereiçi yoluna yetkilerden greyderle bir bıçak vurarak düzeltmesini bekliyor. Bıçak vurduğu takdirde çukurların tamamen ortadan kalkacağını dikkat çeken santral çalışanları araçlarını sanayiye götürmekten bıktıklarını sözlerine eklediler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hidroelektrik Santrali Dereiçi Kars HES Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title