Haberler

Didim'de 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Selda Bağcan sahne aldı

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Didim'de büyük bir coşku ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Didim'de büyük bir coşku ile kutlandı. Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan Didimlilerle buluştu.

Cumhuriyetin 98 yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Aydın'ın Didim ilçesinde de kutlandı. Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Selda Bağcan konseri düzenlendi. Türk Halk Müziği'nin ve özgün müziğin güçlü sesi Selda Bağcan Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri öncesi, cansız mankenler tarafından kentin değişik noktalarında düzenlenen danslar ve halk oyunları Didimliler tarafından beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen Selda Bağcan konserine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları, Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener, Belediye Meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Halk oyunu gösterisi ile başlayan konser öncesi konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, sahneye çocuklarla birlikte çıktı. Sahnede konuşma gerçekleştiren Başkan Atabay, "Türkiye'nin laik, demokrat, aydın, Atatürkçü Didimlileri hepiniz hoş geldiniz. Sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. İnanılmaz bir kalabalık var, inanılmaz bir görüntü Didim böyle, Türkiye böyle. Türkiye Demokratik ve insan haklarına saygılı bir ülkedir. Çünkü Türkiye'yi bu çizgiye Mustafa Kemal Atatürk getirmiştir. O'nun gösterdiği yol budur" dedi.

"Bu ülke onun çizgisinden döndürülemez"

Başkan Atabay "Sevgili Didimliler, bugün inanıyorum ki şu, Cumhuriyet Kent Meydanı'nı dolduran alandaki kadar insan Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkeyi kurtaracağım ve bunu halkın azmi ile yapacağım diyerek 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktığı kadar insan yoktu. O yoksulluk içerisinde, o yokluk içerisinde ama çelik gibi bir irade ile bir avuç arkadaşı ile beraber bu ülkeyi laik bir ülke, bir Cumhuriyet kuracağım diye çıktığı yolda başarı sağlayarak bütün emperyalistleri dize getirerek bize bu Cumhuriyeti hediye etti. Bu ülke onun çizgisinden dönmez, döndürülemez" diye konuştu.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock Müziği'nin sevilen isimlerinden Selda Bağcan, birbirinden güzel şarkılarını art arda Didimliler için söyledi. Binlerce kişinin doldurduğu Cumhuriyet Kent Meydanı'nında Bağcan, Didim'li vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Togo Cumhuriyeti Selda Bağcan Cumhuriyet Didim Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title