Haberler

Büyükşehirden Muhtarlar Günü'ne özel kutlama

Güncelleme:

Büyükşehirden Muhtarlar Günü'ne özel kutlama Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'ne özel kutlama programı düzenlendi.

Büyükşehirden Muhtarlar Günü'ne özel kutlama

DENİZLİ - Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'ne özel kutlama programı düzenlendi. Millete hizmet yolunda muhtarlarla yol arkadaşlığı yaptıklarını belirten Başkan Zolan, "Önemli olan geride iz bırakmak, eser bırakmaktır. Gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'ne özel Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarının katılımıyla kutlama programı düzenlendi. Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yürece, burada yaptığı konuşmada 1829 yılında kurulan muhtarlık teşkilatının geçmişten bugüne görevlerini başarıyla sürdürdüğüne dikkati çekti. Yürece, "Muhtarlarımıza özel ilgi ve alaka gösteren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere mahallelerimizin istek ve sorunlarını çözmek için gayret eden Valimiz Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve tüm emek verenlere tüm muhtarlarımız adına yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Muhtarlar yol arkadaşlarımızdır"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, muhtarlarla yol arkadaşlığı yaptıklarını belirterek, hizmet ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, "Muhtarlarımız, birlikte çalıştığımız ve hizmet ettiğimiz yol arkadaşlarımızdır. Vatandaşımızın talebi ve derdi ile kendi derdiniz gibi uğraşıyor, ilgili makamlara iletiyorsunuz. Hizmet yerelden başlar. İlk düğme doğru olursa, sonraki düğmelerde doğru iliklenir. Demokrasinin başlangıcı, mahallelinin doğrudan seçtiği kişilersiniz. Bizim açımızdan çok kıymetlisiniz" dedi.

"Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz"

Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Ali Fuat Atik, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Vali Atik, "İlk kapısı çalınan, başı sıkıntıya düşen, hizmet bekleyen, beklenen hizmeti bizlere aktaran sizlersiniz. Bizim Türk idare sistemimizde muhtarlarımızın yapmış olduğu görev bambaşka bir anlam ifade ediyor. Meslek hayatım boyunca yüzlerce muhtar arkadaşımızla çalıştım, unutulmaz hatıralar biriktirdik. Burada da hep birlikte aynı hizmetleri yapmayı inşallah Cenab-ı Allah nasip eder. Bu vesileyle muhtarlar gününüzü kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhtarlar Günü Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title