Haberler

Güvenç, Engelliler Derneği'ni Ziyaret Etti

AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Celalettin Güvenç, Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Ankara'daki çalışmaları, engellilerle ilgili kanunları takip ettiklerini belirten Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık, "Bizlerle ilgili her konuda arkadaşlarımızı bilgilendiriyor, onlarla toplantılar yapıyoruz. Şunu belirtmek istiyorum, Urfa'ya gelen Valilerin hepsi hizmet eder ancak Muzaffer Dilek ile Sayın Valimiz Celalettin Güvenç en fazla katkıları olan Valiler olmuştur. Emniyet Müdürlerimiz de öyle. Mesela bu kışın Sayın valimi ben köylerde gördüm. Çizmeyi ayağına çekmişti. Bunları da bizi ziyarete gelmiş diye değil, yürekten söylüyorum. Ben çizmeyle gördüğüm zaman dedim ki, 'bu Urfa'nın kaderi niye böyle. Köşke önceden böyle bir Vali gelseydi.' İnanıyorum ki hizmete doymayan ve bundan sonra da aynı kategoride çalışacak. Biz Urfa halkı olarak iktidar nerdeyse orda olmamız lazım. Niye derseniz, Antep bize 140 Km. İktidar nerdeyse onlar orda. Niçin orda, kendi memleketleri için. Bizde kendi memleketimiz için iktidar kim olursa olsun orda olmamız lazım. İktidarı da bir tarafa bırak, çalışan insanların yanında olmamız lazım. Böyle bir kadroyu da bulmuşken değerlendirmemiz lazım diye düşünüyorum. Denenmiş kadroyu da bulmak Vallahi zordur. Yolu açık olsun. 'Yiğidi öldür hakkını yeme' derler" dedi.

Başkan Tapışık, eskiden engellilerin dilenci gibi görüldüğünü ancak AK Parti hükümeti döneminde 3 aylık engelli maaşlarının 1 milyarı geçtiğini söyledi.

Celalettin Güvenç, herkese teşekkür ederek, "Bizde evimize gelmiş gibi hissettik. Gönül bağımız var. Sizlerle ilgilenmek boynumuzun borcu ve en önemli görevimiz diye düşünüyoruz ve düşüneceğiz. Başkanın da bu konuşması biliyorum kalpten geldi ve bize de ayrıca moral verdi. Allah yardımcımız olsun, Urfa için en güzeli olsun, en hayırlısı olsun. Bütün temennimiz şehrimizin önünün açılmasıdır, şehrimizin Antep'e gıpta ile bakan değil geçin bir şehir olmasıdır. Bir marka şehir olmasıdır. Bu şehirin bu gücü, bu potansiyeli var. İnşaallah Belediyecilikte de mutlaka engellilerimizin hayatını kolaylaştıracak, rahatlatacak düzenlemelerin tüm şehirde yapılmasını sağlayacağız. Valilik döneminde başlattığımız engellilerimizin meslek sahibi, iş sahibi olması projelerimize yeni dönemde de ağırlık vereceğiz. Çünkü herşey Allah'ın bir imtihanıdır. Her şart altında ayakta kalmak lazım, mücadele etmek, çalışmak lazım. Çalışan insanın morali, inancı yüksek olur. Bizim engellilerimiz de öyle Allah'a şükür. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Daha sonra Ortopedik Engelliler Derneğini de ziyaret eden Güvenç, Dernek Başkanı Hüseyin Şat ve üyeleriyle bir süre sohbet ederek, engelliler için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ve büyükşehir belediyesi olarak da inşallah engelli vatandaşlarımızın iş ve meslek sahibi olmaları için çalışacaklarını hatırlattı.

Dernek Başkanı Şat ise devletin son dönemlerde engellilere yönelik projelerinin ve desteklerinin arttığını söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Muzaffer Dilek Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title