Haberler

Güreş Şampiyonası sona erdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Güreş İl Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Şanlıurfa Endüstri Meslek lisesinde gerçekleşen müsabakalara 50 okulun katılım gösterdiği belirtildi.
Müsabakalar sonunda açıklama yapan Şanlıurfa Güreş Antrenörü Halil Altuntaş, "Bu yıl müsabakalar geçen yıllara göre daha çok katılımın olması bizi memnun etti. Bize her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Ertuğrul Yıldız ise "Gençlerin sporlar iç içe olması bizi gayet memnun etti. Şanlıurfa'yı spor şehri yapmakta kararlıyız. Müsabakaların zorlu ve çekişmeli geçmesi bizleri oldukça sevindirmiştir. Umarım sporcularımız bundan sonraki süreçte de Şanlıurfa'mızı daha ileriye taşıyarak bu haklı gurura bizi de ortak ederler" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ertuğrul Yıldız Halil Altuntaş Şanlıurfa Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title