Haberler

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Yaşlıları Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda, Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde, ihtiyaç sahibi yaşlıların evlerine misafir olarak onların talep ve sorunlarını dinledi.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde, ihtiyaç sahibi yaşlıların evlerine misafir olarak onların talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Dr. Yusuf Mayda beraberinde Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Murat Akbulut ile birlikte Karaer mahallesinde oturan Nezahat Sayın (90), Melahat Köksal (90), Perihan Köksal (83 ) yaşlarında kız kardeşleri evlerinde ziyaret etti.

Vali Dr. Yusuf Mayda kız kardeşlerin talep ve sorunlarını dinleyerek en kısa zamanda belirtilen sorunlara çözüm bulmaya çalışacaklarını ifade etti. Ziyarette, yaşlıları ziyaret edip gönüllerini almanın önemine değinen Vali Mayda, "Hepimiz gün geçtikçe yaşlanıyoruz, yaşlılık insan için özel bir dönem. Gençliğinde bu vatana hizmet eden yaşlılarımızın, bu dönemi güzel geçirmeleri için topluma ve devlete düşen görevler var. Devletimiz sosyal devlet olmanın gerekliliğiyle yaşlılarımızın her türlü ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Biz bu günlere sizlerin sayesinde geldik. Sizler bizim annelerimiz, bizler ise sizin evlatlarınızız." şeklinde konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Karatepe Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title