Haberler

Gümüşhane Okul Öncesi ile Şenlendi

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 30 Mayıs tarihine kadar sürecek olan 'Okul Öncesi Şenliği' renkli görüntülerle başladı.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 30 Mayıs tarihine kadar sürecek olan 'Okul Öncesi Şenliği' renkli görüntülerle başladı.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen şenliğe, Vali Vekili Armağan Önal, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürleri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Geleceğin teminatı olan çocukları en iyi şekilde hayata hazırlama gayreti içinde olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, "Çocuklarımızın eğitimini devletimiz, kurumları aracılığı ile en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadır. Bizler de çocuklarımızın eğlenerek öğrenme, öğrenmeden bıkma duygularından uzak bir şekilde eğlendirmek istiyoruz. Eğitim sezonu çocuklarımıza okulunu, öğretmenini ve dersini sevmesi noktasında gereken eğitimler verilmiştir. Çocuklarımızın eğlenerek okuması ve öğrenmesi, eğitimde kaliteyi artıracaktır. Yapılan etkinliklerle çocuklarımızın sosyalleşmesinin yanı sıra kültürümüzün farkına varmalarını, büyüğüne karşı saygıyı, küçüğüne karşı sevgi ve paylaşmayı öğretiyoruz." dedi.

Etkinlikte, Merkez Anaokulu sanat defilesi, Işıl Sema Doğan İlkokulu Mavi Boncuk Dans Sunumu, Dumlupınar İlkokulu Patlıcan Rondu, Atatürk Ortaokulu Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Rondu, Nesrin Halit Zarbun Anaokulu İstiklal Marşı Sunumu, Özel Bahar İlkokulu Şiir ve İngilizce Şarkısı, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu Kolbastı Dansı, Mehmet Akif Ersoy ilkokulu Türkan Şarkısı Rondu, Kız Teknik ve Meslek Lisesinin Tuttu Fırlattı Kalbimi Şarkısı Müzikli Rondu, Fevzipaşa İlkokulunun Rengarenk Şarkısı Müzikli Rondu ve Atatürk Ortaokulunun Alaturka Dan Sunumu olmak üzere toplam 12 farklı program icra edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Canlı Hızır Aktaş Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title