Haberler

Gümüşhane'de "Yüz Güler Yüz" Projesi Sona Erdi

Gümüşhane'de yürütülen, "Yüz Güler Yüz" projesi sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen, "Yüz Güler Yüz" projesinin sona ermesi dolayısıyla Balyemez Konağı'nda program düzenlendi.

Programa Vali Yardımcısı Armağan Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dulkadiroğlu, Daire Başkanı Mevlüt Buyraz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kurum müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Dulkadiroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Yüz Güler Yüz" projesi ile Türkiye'deki 20 milyon gençten 2 milyonuna ulaştıklarını belirterek, "Coşkulu, heyecanlı, cesaretini düşünmeye, okumaya, yazmaya ve üretmeye adayan gençlik oluşturma hayalimiz ve hedefimiz var. Bu hedef ve hayale ancak gençlerle ulaşabileceğimizi biliyoruz. Hiçbir gencimizin saçının bir teline zarar gelmesini istemiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Önal, Dulkadiroğlu ve projeye katkı sağlayanlara plaket taktim etti. Program, halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title