Haberler

Gümüşhane'de Güvenli Gelecek Projesi Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce, 2014 yılında yürütülecek olan Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında 2014 yılında yürütülecek olan "Mutlu Gençlik, Güvenli Gelecek" projesi bilgilendirme toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Vali Yardımcısı Cahit Karatepe'nin başkanlığında yapılan toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, İş-Kur İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Bulut ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Karatepe, projenin tarafları olan kurumların işbirliği ve koordinasyonu içerisinde programın verimli şekilde uygulanması için her türlü katkı ve desteğin sağlanacağını söyledi.

Projenin çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi ve kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlandığını kaydeden Karatepe, 12-16 yaş gurubu çocuklar ile 17-25 yaş gurubu gençlerin hedef kitle olarak belirlendiğini projenin aynı zamanda aile çevresini de kapsadığını ifade ederek, yaş guruplarındaki çocuk ve gençler için sosyal kültürel faaliyetler, sportif etkinlikler, meslek edindirme, temel eğitimlerin desteklenmesi gibi faaliyetlerle projenin yürütülerek dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesinin amaçlandığını belirtti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Karatepe Hasan Pir Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title