Haberler

Gümüşhane'de Köy Levhaları Yenileniyor

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde bulunan 321 köy yolunda ki sorunlu işaret ve yön levhalarını yeniliyor.

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde bulunan 321 köy yolunda ki sorunlu işaret ve yön levhalarını yeniliyor.

Bazı vatandaşlar tarafından hedef tahtası haline getirilen ve kar, rüzgar, yağmur gibi nedenlerle okunmaz hale gelen tabelaların değişiminin yanı sıra asfaltlanan köy yollarındaki, tabelalar da yenileniyor.

Geçtiğimiz yıl ihale ile alınan 179 adet köy isim levhası ve bin 100 adet işaret ve uyarı levhalarının montajının devam ettiğini kaydeden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, 2013 yılı için ise 140 köy isim levhası ve bin 820 adet işaret ve uyarı levhası ihalesinin yarın yapılacağını söyledi.

Önceki yıllarda levha ve tabelaların el yordamı ile dikildiğini fakat alınan yeni makine ile levha kazıklarının çok kolay bir şekilde çakıldığını ifade eden Akdoğan, yılsonuna kadar altyapısı tamamlanarak asfaltı biten köy yollarının işaret ve uyarı levhalarının montajına devam edileceğini kaydetti.

Öte yandan Kelkit ilçesinde yapılan çalışmaları denetleyen Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, İl Özel İdaresi ekiplerine yaptıkları çalışma nedeniyle teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Akdoğan Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title