Haberler

Gümüşhane'de Jandarma'nın 175.kuruluş Yılı Kutlandı

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yılı Gümüşhane’de düzenlenen törenle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175.yılı Gümüşhane'de düzenlenen törenle kutlandı.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen törene Vali Vekili Meral Uçar, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehir ve gazi aileleri ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda mesajların ve Jandarma'nın tarihinin okunmasının ardından düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Işıl Sema Doğan İlkokulu öğrencisi Eray Taştan, ikinci olan Mithatpaşa İlkokulu öğrencisi Sercan Kara, üçüncü olan Işıl Sema Doğan İlkokulu Faruk Yağlıdere ile şiir yarışmasında birinci olan Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Bengisu Kocagöz'e ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende daha sonra labrador cinsi Jandarma Mayın Arama Köpeği Ezen'in gösterisi sunuldu. Eğiticisinin talimatlarına harfiyen uyan, engelleri aşan ve gösteri sunan Ezen davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Program stantların gezilmesi ve kokteyl ile son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Aydın Feramuz Üstün Meral Uçar Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title