Haberler

Gümüşhane'de Girişimci Kadınlar Yeni Lokaline Taşındı

Merkezi Gümüşhane'de olan tek kadın derneği olma özelliğini taşıyan Gümüşhaneli Girişimci Kadınlar Derneği, düzenlenen açılış töreniyle yeni lokaline taşındı.

Merkezi Gümüşhane'de olan tek kadın derneği olma özelliğini taşıyan Gümüşhaneli Girişimci Kadınlar Derneği, düzenlenen açılış töreniyle yeni lokaline taşındı.

Esnaf ve Odalar Birliği Başkanı Ali İsmail Daltaban'ın birlik binasının 2.katında tahsis ettiği lokalin açılışını Vali Yardımcısı Armağan Önal yaptı.

Açılış törenine Vali Yardımcısı Önal'ın yanı sıra, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Sinan Müftüoğlu, Gümüşhane Dernekler İl Müdürü Hüseyin Bıyıkoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener ve Yönetim Kurulu üyeleri, ADD Gümüşhane Şube Başkanı Yalçınkaya Kömürcüoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Şerafettin Alemdar, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. Mastra Altın Madeni İşletmesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Nuri Doğru ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan dernek başkanı Leyla Bostancı, Gümüşhane'de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Gümüşhaneli Girişimci Kadınlar Derneği'nin Gümüşhane'de merkezi olan tek dernek olduğunu yineleyen Bostancı, "Kurmuş olduğumuz dernekle, Gümüşhaneli kadınların sosyal hayattaki fonksiyonlarını artırmayı, enerjisini, potansiyelini ve kabiliyetini evinde hapis edilen değil, ailesinin ve toplumun gelişimi için harcayan yeni bir bakış açısı ile yola çıktık. Umarım ki, sizlerin ve büyüklerimizin destekleriyle güzel ve kalıcı başarılara imza atarız. Katılımlarınızdan dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışı gerçekleştiren Vali Yardımcısı Armağan Önal ise, böyle bir derneğin Gümüşhane'de kurulmuş olmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek, Gümüşhane Valiliği olarak Gümüşhaneli Girişimci Kadınlar Derneği'ne her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Açılış töreni yapılan ikramların ardından son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title