Haberler

Gençlerden Çevik Kuvvet Polisine Başsağlığı Ziyareti

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi öğrencileri İstanbul’da gerçekleşen hterör saldırısında şehit düşen polisleri anmak ve başsağlığı dilemek için Şanlıurfa Çevik Kuvvet amirliğini ziyaret etti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi öğrencileri İstanbul'da gerçekleşen hterör saldırısında şehit düşen polisleri anmak ve başsağlığı dilemek için Şanlıurfa Çevik Kuvvet amirliğini ziyaret etti.

Ziyarete Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşar, Gençlik Merkezleri Müdürü Mustafa Kırıkçı, Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Keskin ve öğrenciler katıldı. Görev yapan Çevik Kuvvet ekibine karanfil vererek başsağlığı dileyen öğrenciler üzüntülerini dile getirdi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Keşküş, İstanbul'da yaşanan menfur olaydan dolayı derin üzüntü duyduklarını dile getirerek emniyet teşkilatının zor şartlar altında kentin güvenliği için görev yaptığını söyledi.

Müdür Hakan Keşküş, Çevik Kuvvet ekibiyle gençler için ele ele vereceklerini ve gençliği daha iyi yerlere getirmek için program düzenlemek istediklerini vurguladı. Gençliğin onları örnek almasını, vatan ve bayrak sevgisinin güçlendirilmesini isteyen Keşküş, "Kurum olarak biz hep gençlerle uğraşıyoruz. Dokunamadığımız her çocuktan da mesul olduğumuzu düşünüyoruz. Belki sıkıntılı, problemli çok işlerde size düşüyor. Bu manada yükünüz çok ağır. Özellikle İstanbul'da yaşanan menfur olayla ilgili hem şahsım adına hem kurum adına hem de gençlerimiz adına hepinize başsağlığı diliyoruz. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz" diye konuştu.

Başkomiser Gökmen Gürbüz ise gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını, bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılaması gerektiğini söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keskin Şanlıurfa İstanbul Spor Haberler

title