Haberler

Genç: "Yüzde 70'le Kazanırız"

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, Samsun'u mahalle mahalle, ilçe ilçe gezdiklerini belirterek, "Halkımızın yoğun desteğini görüyoruz."

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, Samsun'u mahalle mahalle, ilçe ilçe gezdiklerini belirterek, "Halkımızın yoğun desteğini görüyoruz. Görev verilmesi halinde Samsun'da seçimi yüzde 70'le kazanırız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim gezileri kapsamında eşi Nimet Genç ile birlikte Mecidiye Caddesi'nde esnafları gezdi. Esnafları tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Genç, Mecidiye esnafından yoğun ilgi gördü.

Samsun'un geleceği için hazırladıkları vizyoner projelerin Samsunlular tarafından büyük destek gördüğünü ifade eden Genç, "Bizim tek hedefimiz var. O da şehrimizi uluslararası bir şehir yapmak. Önceliğimizin ulaşım ve işsizlik problemini çözmek olması, ilçelerimizi iyi bilmemiz halkımızda heyecan oluşturdu. Projelerimiz tüm Samsunluların hayallerine, duygularına tercüman olacak nitelikte. Halkımız bunları görüyor. Dolayısıyla Samsun'un geleceği için bizlere destek veriyor. Halkımızın desteği azmimizi artırıyor. Seçildikten sonra halkımızın bize olan güvenini ve desteğini asla boşa çıkarmayacağız. Herkesin özlediği, istediği Samsun'u kuracağız" diye konuştu.

"HALKIMIZ BİZİ KENDİNDEN BİRİ GÖRÜYOR"

Her zaman halkla iç içe olduklarını vurgulayan Genç, şunları söyledi: "Bizim daha önce tecrübeli olmamız, bu zamana kadar yaptıklarımız ve Samsun için planladığımız projelerimiz birleştiğinde gittiğimiz yerlerde halkımız bizleri kucaklıyor. Gittiğimiz her yerde bu zamana kadar olduğu gibi halkımızın arasında korumasız bir şekilde geziyoruz. Yani halkımızla aramızda hiç bir engel yok. Vatandaşlarımız bizi kendilerinden biri olarak görüyor. Çünkü biz hep onlarla iç içe olduk. Takdir tabii ki Başbakanımızın. Sayın Başbakanımız bize adaylık görevi verdiği takdirde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı en az yüzde 70'le kazanırız. Bundan hiç şüphemiz yok. Halkımızın teveccühüyle seçildiğimizde Samsun'u şehrin tüm katmanlarıyla birlikte geleceğe taşıyacağız." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Samsun Canik Yerel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Bakmadan Geçme

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title