Haberler

Genç Kartalların Hedefi Anadolu Kupası

Basketbol Yerel Ligler Yıldız Erkekler kategorisinde 2013-2014 sezonunda şampiyon olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Bölge Şampiyonası’na katılmak üzere Kayseri’ye uğurlandı.

Basketbol Yerel Ligler Yıldız Erkekler kategorisinde 2013-2014 sezonunda şampiyon olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Bölge Şampiyonası'na katılmak üzere Kayseri'ye uğurlandı.

Selçuk Üniversitesi Merkez Rektörlük Binası'ndaki 100. Yıl Spor Salonu'ndan hareket eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı'nı Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Genel Sekreter Fazilet Uyar, Torku Selçuk Üniversitesi Alt Yapı Genel Koordinatörü Dr. Ali İhsan Martı, Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanı Üzeyir Durmuş ve oyuncuların aileleri yolcu etti.

Takımın Kayseri Bölge Şampiyonası'na katılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, "Konya'da göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu başarıyı Kayseri'de de göstereceğinize yürekten inanıyoruz. Selçuk Üniversitesi olarak sizlerin her zaman yanınızdayız ve sizlere desteğimizi sürdüreceğiz. Kayseri'den güzel haberlerle dönmenizi diliyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Öz ise "Şampiyonaya 16 kişiden oluşan takımımızla katılıyoruz. Oyuncuların hepsi lise seviyendeler. Yeni oluşturduğumuz takım kadrosuyla uzun maratonlar sonucu Play Off'a kaldık. Bu şampiyonaya bölgeden 12 takım katılıyor. Maçlarımızı kazanarak bölge şampiyonu olup Anadolu Kupası Şampiyonası'na katılmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracağımıza inanıyorum ve oyuncularıma güveniyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Selçuk Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Musa Özcan Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title