Haberler

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Okulları Dolaştı

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı başında okulları ziyaret ederek tüm öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı başında okulları ziyaret ederek tüm öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ile birlikte Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi, Dayınlar İlkokulu, Fen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu'nu dolaşan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve tüm eğitim camiasının 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılını kutladı ve başarılar diledi.

Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı açılış programına katılarak burada bir konuşma yapan Kaymakam Çorumluoğlu, ilçede eğitim öğretimin kalitesinin her geçen yıl arttığını ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Gediz İmam Hatip Lisesi'nden genel olarak memnun olduklarını, ancak başarının üst sınırının olmadığını belirten Kaymakam Çorumluoğlu, "Ülkemizin bilgili, kültürlü, ahlaklı ve çalışkan insanlara ihtiyacı vardır. İlçe olarak eksiklerimizden birisi de velilerimizin öğrencileri ile yeterince ilgilenmemeleridir. Bugün burada görüyorum ki İmam Hatip Lisesi'nin velileri öğrencileri ile birlikte gelmişler. Velilerimiz her zaman okul idareleri ile diyalog kurarak başarılarının artmasına katkı sağlamalıdır. Başarı öğretmen, öğrenci ve idare ile birlikte çalışmakla yakalanıyor. Bu öğretim yılında İmam Hatip Lisesi'ne bu sene spor salonu da yapılacak. Öğrencilerimiz sportif başarıları ile de okullarına ayrı bir katkı sağlayacaktır. Ben bu öğretim yılında okuyacak tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Gök de yaptıkları kısa konuşmalarda tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından okuldan mezun olan ve Yalova İlahiyat Fakültesi'ni kazanan öğrencilerden Firdevs Sezer, arkadaşlarına tavsiyelerde bulunarak başarı dileklerini sundu.

Emrah Karaca isimli öğrenci "İlim kendini bilmektir", Gamze Aydın "Türkiyem Anayurdum, Sebebim, Çarem" adlı şiirlerini okudular.

Program, okula yeni kayıt olan öğrencilerden Ahmet

Cinkılıç'ın bu okula kayıt olmaktan mutlu olduğunu belirten konuşması ile sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çorumluoğlu Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title