Haberler

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, 24 Kasım'da ilçedeki öğretmenleri ağırladı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede görev yapan öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede ağırladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede görev yapan öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede ağırladı. Programda, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi Öğretmenler Orkestrası, düzenlediği konserle meslektaşlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü ilçedeki yaklaşık bin öğretmenin katıldığı program ile kutladı. Programda, Gaziosmanpaşa'da öğretmenlik yapan Ali İnci ile kendi gibi öğretmen eşi ve öğretmen kızına nostaljik radyo takdim edildi. Ayrıca çekilişle okullara çay makinesi, kahve makinesi ve nostaljik radyo hediyeleri verildi. Samimi bir ortama sahne olan gece, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi Öğretmenler Orkestrası'nın keyif dolu konseriyle son buldu.

"Türkiye Yüzyılı'nda eğitimin Gaziosmanpaşa'da parlayacağına inanıyorum"

Programda öğretmenlere hitap eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Kültürden sanata, spordan eğitime, her alanda sizlerin öncülüğünde ve desteğiyle bu şehrin değişen bir şehir olduğunu, iyi anılan bir şehir olduğunu görüyoruz. Biz, şehri yapısal anlamda dönüştürürken, sizlerin öncülüğünde zihinsel anlamda da bir dönüşüm sağlamaktadır. Bunu önemseyen, katkı sunan, emek veren her bir öğretmenimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Çok kıymetli Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız. Türkiye Yüzyılı'nda eğitimin Gaziosmanpaşa'da parlayacağına inanıyorum. Hepinizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Tahsin Usta Öğretmenler Günü Gaziosmanpaşa Hasan Tahsin Etkinlikler Sanat Kültür Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title