Haberler

Gaün'lü Öğrenciler Opet'in Başarı Öyküsünü Dinledi

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) kuruluşunun 40.kuruluş yılı nedeniyle; "19.Bilim Kültür Sanat Günleri Etkinlikleri" kapsamında, Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından "Opet ve Başarı Öykümüz" adlı söyleşi düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) kuruluşunun 40. kuruluş yılı nedeniyle; "19. Bilim Kültür Sanat Günleri Etkinlikleri" kapsamında, Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından "Opet ve Başarı Öykümüz" adlı söyleşi düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, öğretmenlikle başladığı iş hayatında akaryakıt sektörünün dev şirketi OPET'i nasıl büyüttüklerini anlattı. Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve öğrencilerin ilgiyle izlediği konferansta Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk ile birlikte Anadolu'nun farklı şehirlerinden İstanbul'a Çapa Yüksek Öğretmen Okulu'na geldiklerini, birlikte mezun olduklarını ve evlenerek Anadolu'nun çeşitli kentlerinde 10 yıl süren öğretmenlik maratonuna başladıklarını anlattı.

Öztürk, bugünlere gelişinin hikayesini ve başarı öyküsünü gençlerle paylaştı. İş hayatında başarı için disiplin, özveri ve dürüstlük prensiplerine sadık kalınması gerektiğini belirten Öztürk, gençlere girişimci olmaları için özgüvenli olmalarını ve çok çalışmalarını öğütledi. "Doğup büyüdüğümüz topraklara fayda sunmayı en önemli görevlerimizden biri sayıyoruz" diyen Fikret Öztürk, OPET tarafından Gaziantep'e kazandırılan değerlere de değindi. Öztürk "Gaziantep İslahiye OPET Anadolu Lisesi, Fikret Öztürk İlköğretim Okulu, Ali Öztürk İlköğretim Okulu, Nurdağı Nurten Öztürk İlköğretim Okulu, Döndü Öztürk Dializ Merkezi, İslahiye Hacı Ali Öztürk Camii ve Şahinbey Üst Geçidi'ni bu şehre kazandırdık. Ayrıca "Örnek Köy" Projemiz kapsamında yer alan Yesemek Açık Hava Müzesi'nde eserler üzerinde doğanın tahribatını engelleyecek çalışmalar gerçekleştirildi. Burada toprak tarafından kısmen örtülmüş ve yıkılmış heykeller kaldırılarak ziyaretçilerin Açık Hava Müzesi'ni rahat gezmesini sağlamak üzere teraslar oluşturuldu" dedi.

Söyleşinin sonunda Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk'e günün anısına hediye takdim edildi. Prof. Dr. Coşkun, "Çok değerli işadamı Sayın Fikret Öztürk, bugün dünya ile yarışan bir başarı öyküsü. Eşi Nurten hanımefendi ile birlikte çok güzel bir birliktelik ve samimi, dürüst çalışmanın meyvelerinin bugün nasıl ortaya çıktığını bize ayrıntılı bir şekilde anlattı" diyerek, Üniversitede gerçekleştirdiği söyleşi için teşekkür etti.

Söyleşiye, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Cahit Bağcı, Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu ve çok sayıda öğretim elamanı ve öğrenci katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Nurten Öztürk Fikret Öztürk Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title