Haberler

Fethiye Müftülüğü Gönülleri Buluşturdu

Türkiye Diyanet Vakfı’nın ’Gelin Gönüller Yapalım, bu Ramazan ve Her Zaman’ teması çerçevesinde Fethiye Müftülüğü ilçedeki yabancı uyruklu vatandaşlar için iftar yemeği düzenledi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın 'Gelin Gönüller Yapalım, bu Ramazan ve Her Zaman' teması çerçevesinde Fethiye Müftülüğü ilçedeki yabancı uyruklu vatandaşlar için iftar yemeği düzenledi.

Gönüllerin buluşması programına Fethiye Kaymalamı Ekrem Çalık, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye Müftüsü Oguzhan Kadıoğlu'nun yanı sıra bazı daire amirleri de katıldı. Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen bu etkinlikte çoğunluğu İngiliz uyruklu vatandaşlar ile komşuları olan Türklerin aynı masalarda buluşturulması da dikkat çekti.

Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun günün anlam ve önemini anlattığı konuşması İngilizce olarak tercüme edildi. Kadıoğlu, "Ramazan ayı Allah'a yakın olan bir aydır. Ramazan ayı insanın Dünya hayatında yapmış olduğu her davranışın yüzleşildiği aydır. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın her yıl Ramazan ayında konuları tema haline getirdi. 'Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Ramazan' son 30 yılda 11 milyon Müslüman katledilmiştir. Bu savaşlar durdurulmalıdır" dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da, Ramazan ayının üçte ikisinin geride kaldığını hatırlatarak, "Bizim dinimiz hoşgörü dinidir Hazreti Mevlananın dediği gibi ne olursan ol yinede gel sözünde olduğu gibi hoşgörüyü ortaya koyuyoruz. Bir olup ön yargıları kin ve nefreti bir kenara bırakıp huzur ve sevgiyi ortaya koymalıyız. Bu aylarda Afrika ve benzeri ülkelerde insanlar çocuklar ölürken Türkiye olarak el uzatıyoruz" dedi.

İftar programına katılan yerleşik yabancıların, da duygularını anlattığı iftar yemeğinde yabancı uyruklu vatandaşlar, "Bizleri de ramazan ayında aranıza aldığınız için çok teşekkür ederiz" diye konuştular. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oğuzhan Kadıoğlu AK Parti Türkiye Fethiye Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title