Haberler

Eyüp'ten Sason'a Yardım Eli

Güncelleme:

AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı'nın desteklediği yardımlarla 280 öğrenciye ayakkabı, giysi, oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldı.

AK Parti Yücebağ Belde Başkanı Ethem Çetinkaya'nın girişimleri sonucu AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı'nın desteklediği yardımlarla 280 öğrenciye ayakkabı, giysi, oyuncak ve kırtasiye yardımında bulunuldu. AK parti Belde teşkilatından yapılan açıklamada 'Beldemizde bir ilköğretim ve bir ortaöğretim okulu var. Eğitim yönünden bir sıkıntımız olmadığı gibi maddi durumu olmayan vatandaşlarımız da devletten gereken yardımı almaktadır. Ancak yalnız devlet yatırımları ile yetinmiyoruz ve belde sakinlerimize hizmet etmek için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Talep ve ihtiyaçları göz önüne alınarak hem öğrencilere hem de ailelerine yardım temin ettik. Çalışmalarımızda destek olan Batman İl Başkanımız Murat Güneştekin'e, AK Parti ailesinde sınırların olmadığını bir kez daha gösterdikleri için Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt'a ve tüm ilçe teşkilatına teşekkürlerimizi iletiyoruz' sözlerine yer verildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ak Parti Yücebağ Sason Eyüp Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title