Haberler

Esnaftan Balkan Şampiyonuna Ödül

Muş’ta bir işletme sahibi, 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda birinci olan Muhammed Taha Yıldırım’ı iftar yemeğinde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.

Muş'ta bir işletme sahibi, 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'ı iftar yemeğinde ağırlayarak altınla ödüllendirdi.

Ofis Ocakbaşı işletmesi, 27-29 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın ev sahipliği yaptığı 11 ülkeden 831 sporcunun katıldığı 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda 12 Yaş Bay Kumite 35 Kg'da Türkiye'yi temsil ederek birinci olan Muhammed Taha Yıldırım'ı ağırladı. İşletme sahibi Mazhar Yolcu, Balkan Şampiyonu'nu altınla ödüllendirerek tebrik etti. Muş'tan böyle başarılı sporcuların çıkmasının çok önemli bulduğunu belirten Yolcu, "Amacımız gençleri spora özendirmek ve gençlerin spora yönlenmesine katkıda bulunmak için bu ödül törenini düzenledik ve başarılı sporcumuza altın hediye ettik. İlimiz özellikle çatışmalarla savaşlarla değil de böyle sportif başarılarla ön plana çıkması bizi gururlandırdı sporcumuzu kutluyorum" dedi.

Öğrencisine gösterilen ilgiden dolayı işletme sahibine teşekkür eden Karete Milli Takım Antrenörü Mehmet Topal ise, "Öncelikle öğrencimi tebrik ediyorum, balkan şampiyonu oldu. Daha önce iki kere Türkiye şampiyonu oldu ve uluslararası şampiyon oldu onu yürekten kutluyorum. Ofis ocak başı işletmesine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Başarılı sporcumuzu altın ile ödüllendirdiler siz basın mensuplarında teşekkür ederim. Herkesi karateye bekliyorum. Karate bir sanattır fiziksel olarak ve beyinsel olarak geliştirir" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Taha Türkiye Muş Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title