Haberler

Eskişehir'de İlkokul Öğrencilerine Hayvan Sevgisi Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Osmangazi İlkokulu'nda düzenlenen eğitimde, 4. sınıf öğrencilerine 'Hayvan Sevgisi ve Sokak Hayvanlarına Yaklaşım' konuları anlatıldı. Eğitimde hayvan davranışları, beslenme, sahiplenme gibi konular ele alındı.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Odunpazarı ilçesi Osmangazi İlkokulunda 4'üncü sınıf öğrencilerine 'Hayvan Sevgisi ve Sokak Hayvanlarına Yaklaşım' konulu eğitim düzenlendi.

Söz konusu eğitim Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü'nde görevli Veteriner Hekim Burcu Çetiner tarafından verildi. Toplam 120 ilkokul öğrencisi ve öğretmelerinin katıldığı eğitimde hayvan sevgisi, hayvan davranışları, hayvanların beslenmesi, hayvanların hayatımızdaki yeri, sokak hayvanlarına yaklaşım ve hayvan sahiplenme konuları hakkında bilgiler verilerek soru cevap etkinliği şeklinde tamamlandı. Yetkililer, bu eğitimlerin Eskişehir'deki okullarda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edeceğini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hayvan sevgisi Osmangazi Eskişehir Hayvan Hakları Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title