Haberler

Erzurum yerel haberi: Aziziye'de çocuklar için yüzme kursları başlıyor

Güncelleme:

Erzurum haberler: Aziziye Belediyesi'nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çocuklar için ücretsiz yüzme kursları başlıyor.

Aziziye Belediyesi'nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çocuklar için ücretsiz yüzme kursları başlıyor.

"Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" sloganıyla 07-14 yaş arası tüm çocuklara yüzme eğitiminin verileceği modern havuzda, dileyen yetişkinlere de özel eğitim verilebilecek. Ayrıca grup ya da bireysel yüzme kurslarının da planlandığı Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda, çocuklar için yüzme eğitim programı ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülecek.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Çocuklarımız için yüzme kurslarımız Pazartesi günü başlıyor" dedi.

Başvurular nereye yapılacak?

Çocukların ücretsiz yüzme eğitimi alabilecekleri kurslar için başvuru noktalarının belirlendiğini açıklayan Başkan Orhan, "07-14 yaş grubu arasındaki çocuklarının yüzme eğitimi almasını isteyen ve Dadaşkent'te ikamet eden sakinlerimiz, Dadaşkent'teki Gençlik Merkezine ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuza başvuruda bulunabilirler. Ilıca'da ikamet eden hemşehrilerimiz ise, çocuklarını ücretsiz yüzme kurslarımıza kaydettirmek için Ilıca'daki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler" diye konuştu.

Halk seansları ve özel eğitim

"Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın!" sloganı ile başlatılacak yüzme eğitimlerinin haftada 4 gün boyunca kesintisiz olarak verileceğini kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Orhan, "Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarımız için verilecek eğitimlerin dışında akşam 18.00 ile 22.00 saatleri arasında da havuzumuz bireysel, çocuk ve yetişkin grup seansları şeklinde hizmet verecek. Havuzumuz Cuma günü rutin bakım ve temizlik gereksinimlerinin karşılanması nedeniyle hizmet vermeyecek. Hafta sonu planlamasını ise, Cumartesi günü bayanlara, Pazar günü de erkeklere olmak üzere eğitim ve halk seansları şeklinde yaptık" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziziye gençlik Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title