Haberler

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'den 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Mesajı

Güncelleme:

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili bir mesaj yayımladı. Vali Çiftçi, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirleri vurgulayarak, seçimlerin demokrasinin güçlenmesi ve toplumda birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli olduğunu belirtti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Vali Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Erzurumlular,31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan mahalli idareler genel seçimlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, Erzurum genelinde yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için Valilik olarak tüm tedbirleri büyük bir hassasiyetle almış olduğumuzu belirtmek isterim. Halkımızın iradesinin sandığa huzur ve güven içinde yansıması; demokrasinin güçlenmesi ve toplumda birlik ve beraberliğin sağlanması için büyük önem taşımaktadır. İlimiz genelinde yirmi ilçede toplam 2 bin 346 sandıkta, 516 bin 952 seçmenin huzur ve güven içinde oyunu kullanması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şehrimizde en fazla sandık sayısı 390 sandıkla Yakutiye ilçemizde en az sandık sayısı ise 29 sandıkla Uzundere ilçemizdedir. Seçimin Ramazan ayında olması bakımından Yüksek Seçim Kurulu, seçimler bittikten sonraki "oy sayım ve döküm işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini" hüküm altına almış ve bu konuda il ve ilçe seçim kurullarının sandık kurullarına gerekli talimatı göndermiştir. Seçimlerin serbest, adil ve güvenilir bir şekilde gerçekleşmesini temin etmek amacıyla ilimiz genelinde 2367 Jandarma personeli ve 2700 emniyet mensubu görev yapacaktır. Oy kullanmak, sadece bir hak değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Bu bilinçle toplum olarak seçim güvenliğini korumaya ve her seçimin bir bayram havasında geçmesine katkıda bulunmalı, huzurlu bir seçim ortamı oluşturmak için muhtemel provokasyonlara karşı tetikte olunmalı, nefret söylemi ve şiddetten uzak durulmalıdır. Sağlıklı, huzurlu bir seçim ortamı içinde 31 Mart 2024 mahalli idareler genel seçimlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını diliyor, seçimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çiftçi Erzurum Yerel Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title