Haberler

Erzurum'da dünya yetimler günü iftarı

Güncelleme:

Erzurum'da dünya yetimler günü iftarıERZURUM Erzurum Valisi Okay Memiş, "Her yıl devlet tarafından 500 milyon TL para ihtiyaç sahibi ailelere destek olarak veriliyor.

Erzurum'da dünya yetimler günü iftarı

ERZURUM Erzurum Valisi Okay Memiş, "Her yıl devlet tarafından 500 milyon TL para ihtiyaç sahibi ailelere destek olarak veriliyor. Devletimizin sağladığı imkanları seferber edip, ailelerimize ulaştırmaya gayret ediyoruz." dedi.

Dünya Yetimler Günü nedeniyle Erzurum'da İnsani Yardım Vakfı tarafından iftar programı düzenlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali Okay Memiş'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kaymakamı Önder Coşğun, Göç İdaresi İl Müdürü Haşim Özcan, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İnsani Yardım Vakfı Erzurum İl Başkanı Ömer Onay, STK Temsilcileri, aileler ve yetimler katıldı. İftar programı öncesi İnsani Yardımlaşma Vakfı Pasinler İlahi grubu tarafından ilahiler seslendirildi. Vali Memiş, yaptığı konuşmada sosyal devlet ilkesi doğrultusunda vatandaşların emrinde olduklarını söyledi.

"Erzurum'da her yıl devlet tarafından 500 milyon TL para ihtiyaç sahibi ailelere destek olarak veriliyor." diyen Memiş, "Devletimizin sağladığı imkanları seferber edip, ailelerimize ulaştırmaya gayret ediyoruz. Tabi bu devletin asli görevi ama her zaman yetişemeyebiliyoruz. İşte bu nokta da dernekler STK'lar imdadımıza yetişiyor. Bu güzel hizmetten dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Dünya Yetimler Günü nedeniyle bir araya geldiklerini hatırlatan Memiş, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Değerli çocuklar! İnsanoğlu hayatına her zaman annesiyle babasıyla devam edemeyebiliyor. Bazılarımız bu gerçekle çok erken yaşta karşılaşıyoruz. Bazılarımız çok daha geç yaşta. Er geç Allah'ın emri üzerine her nefis ölümü tadıyor. Çocuklarımıza mümkün olduğu kadar sahip çıkabilmek en büyük amacımız. Her zaman sizlerle beraber olacağız. Allah hepinize başarılar versin hepinizin sağlığını sıhhatini korusun. Sizlerin hayırlı ve güzel bir nesil olarak yetişmenizde emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese, devletin bütün imkanları seferber eden bütün kamu görevlilerine herkese çok teşekkür ediyorum."

İftar programı sonrası Grup Genç tarafından katılımcılara yönelik mini bir konser verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okay Memiş Erzurum İftar Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne? Hava durumu sıcaklığı kaç derece? 10 Haziran (bugün) yüzde kaç nem var? İl il hava durumu sıcaklıkları! AREFE GÜNÜ NOTERLER AÇIK MI? Kurban Bayramı arefesinde noterler çalışıyor mu?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title