Haberler

Erzincan'da Gençlik Bilgi Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti

Güncelleme:

Erzincan Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik bilgi yarışmasının ödül töreni yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere umre ödülü ve para ödülleri verildi.

Erzincan Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrenciler arasında umre ödüllü "Hadislerle Onu Anlamak" konulu gençlik bilgi yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Müftü Vekili Gökhan Badem, İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program daha sonra ilahiler, Kur'an-ı Kerim tilaveti, slayt gösterisi, şiir ve protokol konuşmalarıyla devam etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren ve umre ödülü kazanan öğrencilere platformda ödülleri verildi.

Yarışmada 1. olup umre ödülünü kazananlar; Faruk Duman, Ümit Oğuz, Feyzanur Ören, Kader Aslan, Sedef Tosun ve Zehra Yayla.

Yarışmada 2. olup 12 bin TL kazananlar; Ahmet Bulut, Hatice Gürbüz, Sümeyra Başkalene, Sena Hilal Çelik, Kübra Furuncu, Ahmet Akış.

Yarışmada 3'ncü olup 6 bin TL kazananlar; Mehmet Varlı, Gurbet Özdoğan, Özgür Ertunç, Emine Umut, Duygu Akbaba, M. Ahmet Yeşilgül. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Gençlik Spor Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024? Karagümrük Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Karagümrük TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede hangi statta oynanacak 2024? Yaş çay taban fiyatı açıklandı mı 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title