Haberler

Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın, basın mensuplarıyla yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aydın, müdürlükte görev yapan şube müdürleriyle birlikte yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek kurumda yapılan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi paylaştı.

Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Aydın ve müdürlükte görev yapan şube müdürleri ile beraber kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek bugüne kadar kurumda yapılan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Bilgi Teknolojileri, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Proje ve Yapım İşlerinden Sorumlu Şube Müdürlüğü, Yapı Denetim ve Yapı Malzemeleri İşleri Şube Müdürlüğü, İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü, Afet Koordinasyon ve İskan Şube Müdürlüğü, Çed, ve Çevre İzinleri Şube Müdürlüğü, Çevre Yönetimi ve Denetim Şube Müdürlüğü, Yerel Yönetimler Şube Müdürlüğü

Milli Emlak Müdürlüğü'nün iş ve işleyişleri hakkında da bilgiler veren Aydın, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İklim Değişikliği Selçuk Aydın Erzincan Selçuk Aydın Yerel Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title