Haberler

Ertuğrul Gazi İlkokulu, Çok Amaçlı Salonuna Kavuştu

Şanlıurfa Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES projesi kapsamında, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon’un açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES projesi kapsamında, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon'un açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Özel, Okul Müdürü Halit Bayındır, AR-GE çalışanları, öğretmenler ile öğrenci ve velileri katıldı. Açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda okulun salonun eski ve yani halini gösteren sunum yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği'nin kent genelindeki okullara yönelik çok ciddi yatırım ve çalışmalar yaptığının altını çizen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, "Eğitim kurumlarımız bu misyonu yerine getirmesi için fiziki altyapı ve donanım yönünden yeterli olması büyük önem taşımaktadır. Bu bakımdan okullara her türlü ders ve ders dışı eğitimsel faaliyetlerin yapılabildiği alanların oluşturulması için SODES tarafından okullarımıza çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Burada şunu belirtmek isterim ki bu salonlar sadece çocukların toplanacağı yer değil, birer kültür merkezi haline getirilip sürekli etkinliklerle desteklenip çocuklarımızın, öğretmenlerimizin ve velilerimizin aktif olarak kullanımına açık olacak salonlar haline gelmesi bizleri memnun eder" dedi.

Ertuğrul Gazi İlkokulu'nun modern bir salona kavuştuğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise şunları söyledi:

"Okulların çok amaçlı salonları o kurumların vizyonlarıdır. Toplu etkinliklerin, toplu faaliyetlerin merkezidir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin daha güzel bir ortamda toplantı yapmalarını sağlayacak, sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenebilmesine olanak tanıyacak bu salonun yapımında emeği geçen başta Sayın Valimiz Ramazan Seçilmiş'e, Vali Yardımcısı Soner Zeybek'e, Valilik Proje Ofisi çalışanları ile Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimine buradan teşekkür ediyorum."

Yapılan konuşmaların ardından Ertuğrul Gazi İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi sahnelendi.

Programın sonunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek'e eğitime verdiği destek ve katkılardan ötürü plaket armağan ederek program sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ertuğrul Gazi Metin İlci Şanlıurfa Yerel Haberler

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title