Haberler

Ertuğrul Erkişi, Nazillililerle Buluşuyor

Nazilli Belediye Başkanlığı'nın desteği ile oluşturulan Kutlu Doğum Platformu üyeleri, Nazillileri Ertuğrul Erkişi konserine davet etti.

Nazilli Belediye Başkanlığı'nın desteği ile oluşturulan Kutlu Doğum Platformu üyeleri, Nazillileri Ertuğrul Erkişi konserine davet etti.

Kutlu Doğum Platformu tarafından bir dizi etkinlikler düzenlendiğini ifade eden NAMİMDER Başkanı Ahmet Bağışlar; "Bizi sonsuz nimetleriyle donatan rabbimize sonsuz şükürler olsun ki kutlu doğum haftası etkinlikleri her sene daha coşkulu bir atmosfer içerisinde kutlanmakta, bu etkinliklere katılım her sene çığ gibi büyümektedir. Her sene daha çok insanımızın kalbi O'nun nurlu iklimine girmenin heyecanıyla çarpmaktadır. Beklentilerin arttığı bu kutlu zaman dilimini daha istifadeli kılma adına İlçe Müftülüğümüzün önderliğinde platform üyeleri olarak kolları sıvadık ve birkaç farklı alanda bu seneyi daha bir dolu geçirmeyi hedefledik. Platform olarak ilk yaptığımız etkinlik Efendimiz'e vefamızı gösterme adına 100 milyon salavatı şerife ve 1001 hatim okuma kampanyası başlatmak oldu" dedi.

Akabinde Ümit Kesmez'in yazmış olduğu 'Efendimizin Nurlu Hayatı' kitabından 12 Nisan Cuma günü ödüllü sınav yaptık diyen Ahmet Bağışlar; "Nazilli ve çevre ilçelerde yaşayan her yaş ve her tahsil düzeyinden insanın katılabildiği bu sınav vesilesiyle halkımızın Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını daha iyi öğrenmesini hedefledik. Söz konusu kitaptan sadece Nazilli'deki kitapçılarda yaklaşık 10 bin adet satıldı. İhtiyaç sahibi kişilerin kitaba rahatça ulaşabilmesi için askıda kitap kampanyası başlattık. Nazilli Belediye Başkanlığı'nın 2 Bin 500 adet ile başlattığı kampanya kapsamında yaklaşık 7 Bin 500 adet kitap halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı. 12 Nisan akşamı yaptığımız sınava yaklaşık 3 Bin 500 kişi katıldı. Dereceye giren ilk 33 kişiye derecesine göre 1 adet Umre ziyareti, 1 adet dokunmatik Notebook, 2 adet IPAD Tablet, 2 adet bisiklet, 4 adet Samsung Galaxy Mini cep telefonu, 2 adet Piranha Tablet, 2 adet Sony Fotoğraf Makinesi ve 19 adet Piranha MP4 çalar platform üyelerinin sponsorluğu ile verilecektir" dedi.

17 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.30'da ise Nazilli Şehir Stadyumunda halka açık konser düzenleneceğini açıklayan Bağışlar; "Tüm giderlerini Nazilli Belediye Başkanlığı'nın üstlendiği konserde ünlü ses sanatçısı Ertuğrul Erkişi, semazenler eşliğinde bir konser verecek. Mehteran gösterilerinin de olacağı gecede şu anda tamamlanmış olan 1001 hatmin de duası yapılacak. Sınavda dereceye girenlere ödüllerini, inşallah bu gecede vereceğiz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ALICIK'TAN TAM DESTEK

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, "Halkımızı yapılacak konserimize ve ilçe müftülüğümüzün düzenlediği etkinliklere bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Erkişi Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title