Haberler

Ereğli'ye 90 Kilometre Kanalizasyon Ağı Döşenecek

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, KOSKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, KOSKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

KOSKİ Ereğli Müdürü Osman Uyanıker ile birlikte Çömlekçi Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde gören Başkan Özgüven, Ereğli'nin kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kalıcı hizmetlere önem verdiklerini söyleyen Başkan Özgüven, "Ereğli'de alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kanalizasyon konusunda seçim döneminde de sık sık gündeme getirdiğimiz gibi merkez mahallelerde kanalizasyonun olmadığını gördük. KOSKİ'ye bağlı ekiplerimiz bu konuda Ereğli'nin genel bir röntgenini çıkardı ve 90 kilometreye yakın kanalizasyon şebekesinin olmadığını tespit etti. Bu bağlamda 2014 yılında 6 kilometrelik bir çalışma yapıldı. Bu yıl bu rakam artarak kanalizasyon şebekesi döşenecek. 3 yıl içerisinde 90 kilometrelik kanalizasyon ağı Ereğli'mize kazandırılacak. Bu hizmetin maliyeti ise 30 milyon TL'yi bulacak. Bu rakam sadece kanalizasyon için harcanan rakam olacak. İçme su şebekesi gibi çalışmaların maliyeti bu maliyetin dışında olacaktır. Kanalizasyon ağımız Ereğli'nin her bölgesine yayılacak. Biz laf değil iş ürettiğimizi her zaman söylüyoruz. Siyaset gözetmeksizin hizmet üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve KOSKİ Ereğli Müdürü Osman Uyanıker Aydınlar Mahallesinde yapımı tamamlanan kanalizasyon çalışma alanını da gezdi.

Mahalle Muhtarı Bekir Özer, yaklaşık bir kilometrelik kanalizasyon çalışmasının tamamlandığını belirterek, "Sayın Başkanımız talebimize olumlu cevap verdi ve kısa süre içerisinde KOSKİ ile birlikte çalışmaların startı verildi kanalizasyon şebekesi tamamlandı. Dolgu malzemeleri döküldü ve greyder ile tesviyesi yapıldı. Mahallem adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle sakinleri ise Başkan Özgüven'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte diğer çalışmaların da kısa sürede başlatılacağını belirtti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Çömlekçi Ereğli Konya Yerel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title