Haberler

Ensari Bulut 5. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Çiğli Belediyesi’nin beş yıl önce vefat eden Belediye Başkanlarından Ensari Bulut, düzenlenen törenle mezarı başında anıldı.

Çiğli Belediyesi'nin beş yıl önce vefat eden Belediye Başkanlarından Ensari Bulut, düzenlenen törenle mezarı başında anıldı.

Uzun yıllar gördüğü kanser tedavisinden sonra hayatını kaybeden, iki kez Çiğli Belediyesi'ne başkan seçilen Ensari Bulut için Doğançay Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Duaların okunduğu anma törenine, çok sayıda siyasetçi, meclis üyeleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Bulut'ın kabri karanfillerle donatıldı. Herkesin devrimci ve demokrat kişiliğiyle tanıyıp sevdiği Ensari Bulut'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Merhum belediye başkanımız Ensari Bulut'u saygıyla anıyoruz. Genç yaşta ebediyete intikal etti. Aslında Çiğli halkına yapacağı çok iş vardı. Herkes onu devrimci, demokrat Ensari Başkan olarak biliyordu. Fani dünyada onu hep gönlümüzde yaşatacağız. Yakınlarına, acılarını paylaştığımı söylemek istiyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

AĞABEY HAMZA BULUT GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tören boyunca gözyaşlarını tutamayan ağabey Hamza Bulut ise, Ensari Bulut'un verdiği mücadeleyi ve kişiliğini anlattı. Ağabey Bulut, şu ifadelere yer verdi: "Emekten ve emekçiden yana tavrı olan biriydi. Çok okurdu, çok ilgilenirdi. Araştırır, sağlıklı kararlar alır ve uygulardı. Çiğli'ye önemli hizmetleri oldu. İşçi kardeşim derdi her zaman. O güzel bir kardeş, dost ve yöneticiydi. Acılar içinde kıvranırken bile hizmet etmeye çalıştı. Çok erken ayrıldı aramızdan. Kardeşimin yanında olan, ona güç ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Işıklar içinde uyusun"

Anma töreninin ardından, belediye binası önünde ve Kasaplar Meydanı'nda lokma döktürüldü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ensari Bulut Çiğli Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title