Haberler

Engellilerden €˜hayatta Biz de Varız' Yürüyüşü

Isparta'da Engelliler Haftası Nedeniyle Bedensel ve Zihinsel Engelli Tüm Dernek ve Eğitim Kurumlarının Katılımıyla "Engelliler Yürüyüşü" Düzenlendi.

Isparta'da Engelliler Haftası nedeniyle bedensel ve zihinsel engelli tüm dernek ve eğitim kurumlarının katılımıyla "Engelliler Yürüyüşü" düzenlendi.

Engelliler Haftası dolayısıyla bedensel ve zihinsel engelli tüm dernek ve eğitim kurumlarının katılımıyla düzenlenen "Engelliler Yürüyüşü"ne Vali Şemsettin Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Balaman, Sosyal Hizmet Derneği Başkanı Mahmut Bülbül ve Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz katıldı. Belediye önünden başlayan yürüyüş Mimar Sinan Caddesi'ni takiben Hükümet Meydanı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla son buldu.

Yürüyüşte engelliler, kendilerinin de yaşamın bir parçası olduklarını hatırlatan mesajlar verdi. Taşınan pankartlarda ‘Aranızda yerimiz olsun. Özürlüler ayrıcalık değil, insanca yaşamak ister. En büyük özür sevgisizliktir' ifadelerine yer verildi.

(FK-SÇ-Y) 12.05.2008 13:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title