Haberler

Emekliye Ayrılan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde emekliye ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne veda yemeği düzenlendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde emekliye ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne veda yemeği düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen veda yemeğine Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Nihat Çelikezen, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Alaçam İlçe Milli eğitim Müdürü Hamdi Sarı, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Mehmet Uzunlar'ın, duygulu anlar yaşadığı veda konuşmasında, "Bilmeyerek görevim gereği birilerin kalbini kırmış olabilirim. Herkesten hakkını bana helal etmesini diliyorum. Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Bu yemeği düzenleyenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Bafra'da bulunduğu süre içerisinde eğitim alanına verdiği hizmetlerinden dolayı Uzunlar'a teşekkür eden Belediye Başkanı Zihni şahin, bundan sonraki yaşantılarında başarı ve mutluluk diledi.

Ayrılıklar hüzünlü olduğunu söyleyen Kaymakam Ali Katırcı, "Yaklaşık iki yıldır birlikte çalıştığımız çok değerli mesai arkadaşımızı, bir dostumuzu emekli ediyoruz. Gerçekten hem yaş itibarıyla babacan tavırlarıyla hem eğitim camiasını sorunlarına sahip çıkmasıyla bulunduğu mevkiinin hakkını veren çok değerli bir arkadaşımızdı. İki yıl içerisinde birlikte çok güzel işlere imza attık. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından emekliye ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar'a çeşitli hediyeler verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Şahin Ali Katırcı Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title